Dit is typisch LindaIk ben Linda Zuidema-Millenaar, moeder van 3 zoons, getrouwd met een echte Fries en woonachtig in het karakteristieke Leidschendam. Ik ben hier opgegroeid en uitgegroeid tot een zelfstandige vrouw die zich al jaren een trotse moeder mag noemen. Twee zoons in de puberteit en een zoon die net leert lezen.

Heerlijk om daar van te genieten. Naast het mooie werk wat ik heb als leerkracht, heb ik ook een hele creatieve kant. Dat kan ik helemaal kwijt in het taarten maken. Met heel veel plezier maak ik nu inmiddels al een paar jaar bruidstaarten vanuit huis. Natuurlijk heb ik als jong meisje een aantal keer bruidsmeisje mogen zijn, heb ik zelf de organisatie voor mijn eigen bruiloft opgepakt en kon ik altijd erg genieten van de fietstocht naar mijn middelbare school als puber, omdat die langs het mooie stadhuis van Leidschendam lag.

Als trouwambtenaar verzamel ik veel details, veel mooie momenten van jullie waar ik een compleet beeld van kan maken zodat het niet mijn verhaal is, maar jullie verhaal.Als je mij beschrijft kom je tot de woorden: authentiek, warm, spontaan, betrokken, open minded, gevoel voor humor, betrouwbaar, relaxed, stijlvol, inspirerend en ik heb oog voor detail.Ik mag mij ook Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de gemeente Leidschendam-Voorburg noemen.

ceremonie trouwen